Vind ideale longboard voor beginners bij de online specialist

Ben je op zoek naar een longboard voor beginners en wil je een eigen stijl ontwikkelen? Dan is een twin-tip (symmetrisch) longboard met een slide setup een zeer goede keuze. Je bestelt deze gemakkelijk uit het ruime assortiment van de Skateboard Webshop. Freeride longboarden is een mengelmoes van alle longboard disciplines en dat gecombineerd met je eigen stel. Wat de wielen betreft, de ideale wielmaten voor freeriding zijn 70mm tot 76mm. Ook de hardheid van de wielen heeft invloed op de snelheid en grip. Wielen met een hardheid tussen de 80a en 85a zijn de beste keuze voor freeriders. Deze hardheid zorgt voor grip en deze wielen zijn relatief wendbaar. Skateboard Webshop heeft het perfecte longboard voor beginners.

Kies een longboard voor beginners van goede kwaliteit

Voor beginners is het belangrijk om een longboard te kiezen die van goede kwaliteit is. Dat goede longboard voor beginners kun je eenvoudig en snel online bestellen bij Skateboard Webshop. Bij hen ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je van tevoren al weet welke discipline je wilt gaan ontwikkelen is het handig om een longboard voor beginners aan te schaffen die deze discipline het best ondersteund. Wanneer het doel is om vooral lange afstanden te gaan rijden, is een dropped longboard met grote wielen aan te raden. Wil je meer dan alleen cruisen? Ga dan voor een kicktail board. Voor beginners is dit board een goede basis om trucjes te leren.

Ga voor een groot deck wanneer je op zoekt bent naar een longboard voor beginners

Wanneer je net start met longboarden is het aan te raden om een longboard te kiezen voor beginners waarop je je voeten goed op kwijt kan. Zo kun je gemakkelijker blijven staan, heb je meer speelruimte en stap je niet gemakkelijk naast het board wanneer je trucjes oefent. Wissel gemakkelijk van positie op een longboard met een groot deck. Longboards met een groot oppervlak zijn over het algemeen kicktail en pintail boarden met een lengte van boven de 37 inch. Bij Skateboard Webshop kies je uit een groot assortiment aan longboards en accessoires. Een longboard met een groot deck is dus een ideaal longboard voor beginners.