Laat uw huis opkopen door een partner met een goed bod

Een woning verkopen is vaak een grote stap, waarbij u doorgaans geen rekening houdt met de huidige stand van de vastgoedmarkt. Misschien is de markt goed, misschien niet. U heeft geen tijd om de woning maandenlang in de markt te laten staan, bezichtigingen te organiseren en om uiteindelijk de overdracht tot in de puntjes te regelen. Gelukkig hoeft dat ook niet als u een makelaar als CVB Vastgoed in de arm neemt. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u een aantrekkelijk aanbod. Daar bovenop neemt CVB Vastgoed ook de administratieve kosten voor zijn rekening. Wilt u uw huis snel laten opkopen? Neem eens contact op, u zit nog nergens aan vast.

Huis laten opkopen? Hier ontvangt u het bedrag voor uw woning netto!

Er zijn heel wat kosten verbonden aan de verkoop van een woning. Administratieve kosten voor de notaris bijvoorbeeld. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.

Uw huis snel laten opkopen zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven

Er zijn heel wat verschillende redenen waarom mensen verhuizen. Wilt u dichter bij uw werk gaan wonen? Is er een gezinsuitbreiding op) komst? Wat de reden ook is, u wilt uw woning zo snel mogelijk laten opkopen door CVB Vastgoed zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen.