Kies voor een van de exclusieve keukens op maat

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht waar nog geen keuken in zit? Of vindt u dat uw huidige keuken toe is aan vernieuwing? In beide gevallen is het verstandig om te kiezen voor een specialist in exclusieve keukens op maat. Als u een keuken volledig op maat laat maken, weet u zeker dat het bij uw wensen en uw woning past. Bij Tinello zijn ze al jarenlang gespecialiseerd in maatwerk keukens. Stel, u wilt een keuken op maat laten maken, wat zijn dan uw wensen? Gaat u voor een stoere landelijke keuken? Of wilt u een moderne strakke keuken in uw woning? Er is van alles mogelijk met de experts van dit bedrijf.

Laat een 3D tekening maken van uw stoere landelijke keuken

Heeft u al uw wensen doorgegeven aan de ontwerpers van Tinello? Dan maken zij gebruik van een ultiem hulpmiddel bij het visualiseren van uw ontwerp. Er wordt een panorama visual van uw keuken gemaakt. Een interactieve, 360-graden weergave van het complete ontwerp laat u voelen alsof u midden in de ruimte staat. Zo ziet u precies hoe uw toekomstige stoere landelijke keuken eruit komt te zien. Ideaal, toch? Mocht u nog een aantal aanpassingen willen doen, dan is dat uiteraard mogelijk. Het is uiteindelijk u keuken, waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Wilt u ook een levensechte beleving van een van de exclusieve keukens op maat? Neem dan contact op.

Hoe de vervaardiging van uw stoere landelijke keuken in z’n werk gaat

Tinello hanteert altijd een vaste werkwijze om uw stoere landelijke keuken volledig naar wens te vervaardigen. Ieder project start met een goed idee. U kunt inspiratie opdoen in de showroom, waar u de sfeer kunt proeven, de materialen in handen kunt nemen en apparatuur kunt uitproberen. Uw nieuwe keuken komt hier al tot leven. Weet u wat uw wensen zijn? Dan wordt er een ontwerp gemaakt dat de stijl, sfeer en functionaliteit combineert. Op basis van het schetsontwerp en de voorlopige keuzes wordt een prijsindicatie gegeven. Gaat u daarmee akkoord? Dan beginnen ze met de technische voorbereiding en het inmeten. Uiteindelijk wordt uw keuken ambachtelijk vervaardigd en vakkundig geplaatst.