De Joyetech eGrip2 LIGHT sigaret

De eGrip II Light is een nieuwe versie van de Joytech sigaretten en is lichter in gewicht en is gemaakt van super lichte magnesiumlegering met een diepe, hoogglanzende afwerking. Ook is de eGrip II Light voorzien van de beste anti-lekkende constructie om lekken van vloeistof tegen te gaan. De ingebouwde tank is via de bovenkant bij te vullen, op het mondstuk zit tevens een airflow-systeem. De groter OLED scherm van 0,96 inch is het sieraad van de eGrip II Light ,er zit hier aan een klok screensaver waardoor je kan kiezen tussen meerdere tank lichten. De eGrip2 LIGHT wordt standaard geleverd met Notch Coil 0,25 Ohm, BF SS316 Coil 0,5 Ohm, BF Clapton Coil 1.5 Ohm, RBA M&L Coil.

Hoe werkt de eGrip2 LIGHT eigenlijk? In vijf makkelijke stappen ben je gereed om voor de eerste keer te dampen met jouw eigen te gekke eGrip II Light e-sigaret.

  1. Sluit de batterij aan de usb kabel en laad de batterij volledig op
  2. Aan de bovenkant van de eGrip2 zit een mondstuk met een schroefring, druk de ring zorgvuldig in en draai tegen de klok in de ring los.
  3. Draai een bijgeleverde Coil, aan de onderkant van het mondstuk in. Een coil is nodig om de e-liquide op te warmen zodat u deze kunt dampen. Belangrijk is dat de coil om de +/- 2 weken moet worden vervangen.
  4. Druppel tot ongeveer de helft van het glaasje vol met e-liquid, het maximum wordt via een pijltje aangegeven.
  5. Veel damp plezier.