Citizen is het eerste merk met een horloge voor heren dat ecologisch verantwoord levert

U wilt een mooi horloge, maar wilt ook dat deze zo milieuvriendelijk mogelijk is geproduceerd. Kies daarom uit een ruime collectie van een merk milieuvriendelijk geproduceerde horloges. Daarvoor gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie. Dit houdt in dat het horloge automatisch opstart op het moment dat het te weinig licht krijgt of als hij in het donker bewaard wordt.

Het eerste horloge van massief titanium is het Citizen horloge voor heren

Citizen gebruikt verschillende materialen gebruikt voor mooie en milieuvriendelijke horloges. Zo heeft u een uniek horloge. Juwelier de Bokx Wijffels heeft een aantal mooie modellen in het assortiment. Het Citizen heren horloge is het eerste merk ter wereld dat het uurwerk volledig uit massief titanium heeft gemaakt. Dit maakt het model zeer licht van gewicht en roestvast. Er is speciaal hiervoor Super Titanium gecreëerd. Dit is vijf keer harder dan roestvrijstaal, met als gevolg dat het een groot draagcomfort heeft en op die manier uw leven aangenamer maakt. Dit merk en diverse andere modellen vindt u bij Juwelier de Bokx Wijffels.

Dit zijn de voordelen van een Citizen horloge voor heren

Bij het kopen van een nieuw horloge, wilt u dat deze op een goede manier is vervaardigd. Natuurlijk wilt u hem langere tijd kunnen gebruiken. Met een Citizen horloge van juwelier de Bokx Wijffels voor heren bent u van alle gemakken voorzien. Zo werkt dit merk met de visie dat ieder horloge verbetert kan worden, of dit nu gaat over de techniek of het model. Dit doen ze al sinds de oprichting in 1918. Ze zien geen grenzen op het gebied van innovatie en creatie. Het resulteert in een Citizen heren horloge met een duurzame werking én comfort aan uw pols. Dit prachtige merk is verkrijgbaar bij Juwelier de Bokx Wijffels.